Home.
PassieTest 1 op 1.
Passie Blog.
Passie Workshop.
Talent Makelaar.
Passie Referenties.
Passie Jan.
Contact.
Inspiratie.
Muziek.
Boeken.
Links.

Copyright  ©  Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door De Passie Test.  Leveringsvoorwaarden  /  Privacy beleid

de PassieTest
Bel de PassieTest

Talent + Passie = Super Werk

 

Talent is iets waar je goed in bent, iets waar je mee geboren bent of wat je hebt aangeleerd. In deze dingen ben jij een kei. Je Passies zijn die dingen waar je hart sneller van gaat kloppen, waar ik je midden in de nacht voor wakker mag maken. Vaak wordt gesteld dat je juist aan je mindere kanten moet werken om je te verbeteren. Volgens mij is niets minder waar. Jouw grootste kracht ligt in de combinatie van Passie en Talent. Wanneer je kan doen wat je waanzinnig leuk vind, en dat kan combineren met die dingen waar je super goed in bent, dan bereik je het maximale wat in je zit.

 

Passie en Talent; Gratis kennismakingsgesprek

 

Meld je hier aan en we plannen een afspraak voor een gratis intakegesprek. Je kunt dan ervaren of het klikt tussen ons beiden en of het basistraject voor jou een eerste stap in de goede richting is.

 

Hoe koppelen we Passie en Talent?

 

We gaan je Passies onderzoeken en glashelder krijgen met behulp van de Passie Test. We gaan op zoek naar je talenten met de beproefde TMA (Talent Motivation Assessment) Methode. Deze Talent Analyse biedt een complete set instrumenten waarmee objectief de relatie kan worden gelegd tussen talent, competentie en beroepen. TMA is volledig gevalideerd en wordt met succes toegepast binnen een groot aantal toonaangevende organisaties binnen en buiten Nederland, zoals de Belastingdienst, Atos Origin, D-Reizen en de Rabobank. Het totale basistraject bestaat uit een Passie Test, de Talent Analyse en 2 à 3 gesprekken. In deze gesprekken wordt duidelijk welke passies en talenten jouw sterktes vormen: je weet wat je kunt en wat je het liefste wilt gaan doen. De belangrijkste bevindingen van het basistraject worden je in een leesbaar en begrijpelijk document aangeboden. Dit kan voldoende zijn om zelfstandig je weg te vervolgen.

 

Passie & Talent; Het vervolgtraject

 

Het is ook mogelijk dat je baat hebt bij een vervolgtraject. Door veel vragen te stellen zal ik proberen te krijgen welk begeleidingstraject goed bij je past en met een voorstel komen over de aanpak en de kosten daarvan. Indien dit voorstel je aanspreekt, wordt dit schriftelijk vastgelegd. Op grond hiervan kun je beslissen of en hoe je verder wilt gaan.

 

Iedereen heeft talent!

 

De Talent Makelaar is er voor iedereen die zijn passies en talenten wil leren kennen, van jong tot oud! Het is nooit te vroeg of te laat om je passies en talenten te kennen en van daaruit je eigen wereld te scheppen. Passie is je persoonlijke keuze die gevoed wordt door een diepgaand verlangen. Talent is je gereedschap of het hulpmiddel dat je inzet om je doel te bereiken. Daarom is een analyse van je Talenten en Passies een goed beginpunt om je toekomst verder vorm te geven. Er zijn vijf veel voorkomende situaties waarbij een Talent- en Passie Analyse bijzonder goed van pas komt:

 

  1. Je zoekt werk en je wilt eerst meer inzicht krijgen in je persoonlijke drijfveren, kwaliteiten en competenties,
  2. Je werkt, maar je zou wel eens iets heel anders willen doen,
  3. Je zit op school, maar je weet niet wat je daarna wilt gaan doen,
  4. Je studeert en je twijfelt of dit wel de goede richting is.

 

Meld je hier aan voor meer informatie en pak deze kans!

“Of je doet een stap naar voren richting groei of je doet een stap naar achteren richting veiligheid” Abraham Maslow

Klik hier om een email te sturen voor meer informatie over de TalentMakelaar

Jan@depassietest.com