Home.
PassieTest 1 op 1.
Passie Blog.
Passie Workshop.
Talent Makelaar.
Passie Referenties.
Passie Jan.
Contact.
Inspiratie.
Muziek.
Boeken.
Links.

Copyright  ©  Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door De Passie Test.  Leveringsvoorwaarden  /  Privacy beleid

de PassieTest
Bel de PassieTest

WAT?

De PassieTest workshop is een manier om snel helder te krijgen wat jouw passies zijn en wat je nu écht belangrijk vindt in het leven. Een praktische 7 stappen-techniek geeft je binnen drie uur inzicht in wat je wilt. Om daarna volgens een concrete handleiding aan de slag te gaan en jouw ideale leven ook daadwerkelijk te leven.

 

Wat je in de workshop leert kun je toepassen op:

 

 

”You will never live life beyond your wildest expectations until you first have some wild expectations.”

 

VOOR WIE?

De Wat Wil Ik-workshop is voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn leven. Ga je elke dag met tegenzin naar je werk? Heb je het gevoel dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt? Dat je meer uit het leven wilt halen, optimaal wilt genieten en je hart wilt volgen? Maar weet je niet hoe? Dan is de Wat Wil Ik-workshop iets voor jou. Want om jouw ideale leven te kunnen realiseren moet je eerst precies weten wat je wilt.

 

WAT LEER JE?

In 7 stappen leer je dat jouw ideale leven binnen handbereik ligt:

 

Jan heeft deze techniek zelf toegepast. Zijn leven is hierna op meerdere vlakken aanzienlijk verbeterd. Nooit wil hij meer terug naar zijn oude leventje. Lees meer over Jan.

 

INSCHRIJVEN EN KOSTEN

Om de kennis met zoveel mogelijk mensen te delen zijn de kosten voor de workshop bewust laag gehouden. Je betaalt per persoon maar € 59,- voor deelname aan de PassieTest workshop. Een investering waarvan je zeker geen spijt krijgt. Een diepte-investering in de rest van je leven.

 

Kies voor je ideale leven en meld je nu aan voor de workshop.

 

Niet goed, geld terug

Vind je dat Jan zijn belofte niet heeft waargemaakt om je de techniek en stappen naar jouw ideale leven bij te brengen? Geef hem dit dan direct na de workshop door en ontvang het volledige bedrag van de workshop retour.

“Als jij je geluk volgt gaan er deuren open op plaatsen waar je niet zou hebben gedacht dat er deuren zouden zijn; en waar er geen deur voor iemand anders zou zijn.“ Joseph Campbell

Klik hier om een email te sturen voor meer informatie over PassieTest workshops

Jan@depassietest.com
E-mailadres: jan@depassietest.com?subject=Aanmelding workshop