Copyright  ©  Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door De Passie Test.  Leveringsvoorwaarden  /  Privacy beleid

de PassieTest
Inspiratie.
Muziek.
Boeken.
Links.
Bel de PassieTest
Bel: 06 - 46 06 47 42
Passie Test Home.

Vertrouwelijke gegevens privacy beleid
Door het uitvoeren van De Passie Test is het zeer wel mogelijk dat zeer persoonlijke en vertrouwelijke informatie wordt uitgewisseld. Wij zullen deze informatie nooit delen met derden zonder uw voorafgaande toestemming, tenzij gedwongen door een uitspraak van de rechter. De informatie die wordt uitgewisseld, is slechts beschikbaar voor werknemers die deze informatie beheren bij het uitvoeren van uw Passie Test.

Hoe wij uw privacy beschermen
Wij passen veiligheidsmaatregelen toe om ons systeem te beschermen tegen het verlies, het misbruik en de wijziging van gegevens.

E-mail privacy beleid
U ontvangt email van ons als,
(a) uw email adres bij ons geregistreerd staat omdat u dit email adres uitdrukkelijk hebt opgegeven voor het ontvangen van informatie in de toekomst ("opt-in"), of
(b) u zich hebt ingeschreven, iets hebt gekocht of een bestaande verhouding met ons hebt.
Wij respecteren uw tijd en aandacht door het aantal mailing's te beperken.

Ieder door ons verzonden email bericht bevat een handige, geautomatiseerde manier om u van onze email service af te melden of om uw interesse te wijzigen. Als u dat wenst te doen, volg dan de instructies aan het eind van een door ons verzonden email bericht.

Als u ongevraagd ongewenste e-mail hebt ontvangen die u is verzonden via dit systeem, of waarvan u denkt dat hij via dit systeem is verzonden, gelieve dan een kopie van de email te versturen met uw commentaar naar beleid@depassietest.com.
Wij hebben dit privacy beleid uitgewerkt om onze verplichting betreffende uw privacy en de bescherming van uw gegevens aan te tonen.
“A successful person is one who can lay a firm foundation with the bricks others have thrown at them.”  David Brinkley